2021-09-27 07:42:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Igen remek hangulatba kerülhetsz a mai napon

Napi horoszkóp szeptember 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nem kellene minden apróságon összeveszned sem a kollégáiddal, sem a barátaiddal. Ha azonban folyamatosan ismétlődő konfliktusról van szó, akkor ideje lenne elfeledkeznetek egymásról. Legalábbis egy kis időre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Biztatóan alakul a kapcsolatod a társaddal, szerelmeddel, különösen akkor, ha új kapocsról van szó; akár a mennyekben is érezheted magad. Igaz, nem minden kapcsolat örök érvényű, de ettől persze még lehet tiszta és szép.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha folyamatosan másoknak akarsz megfelelni, azzal nemcsak önmagadnak, hanem másoknak sem teszel jót. Ha folytonosan tömjénezed a kedvesedet, miközben önmagadat háttérbe szorítod, akkor egy zsarnokot csinálsz belőle. Ez neki sem jó.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg óhajod van, és a mai napot azzal töltöd, hogy az álmaidon merengesz. Sokan ezt károsnak tartják, főleg, ha valaki lehetetlen vágyakat dédelget. Pedig egyszer, valahogy valóra válthatod. Csak nem úgy és akkor. A boldogság néha váratlan helyről bukkan fel, ezt ne feledd!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehéz helyzetbe kerülhetsz ma. Nem kell mindenkinek magyarázkodni, de a kedveseddel nem árt, ha tiszta vizet öntesz a pohárba. Van, amit elég eltérően gondoltok, értékeltek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan feladatokat kaphatsz, amik végre igazán kedvedre valónak tűnnek. A nagy örömben azért ne feledkezz el egy családtagodról: valamilyen ünnepet kellene megülnötök, ha nem érsz rá, legalább telefonon hívd fel őt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Használd ki a kellemes időt egy kis sétára, kirándulásra azzal, akit igazán szeretsz. Valaki már régóta ácsingózik rád. Talán érdemes lenne vele megosztania a titkaidat. Kiderülhet, hogy nagyon is hasonló gondolkodásúak vagytok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valami szokatlan dologra vágysz, olyasmire, ami nem igazán jellemző rád. A lélek felszabadításának legjobb módja, ha egy kicsit eltérsz a megszokott kerékvágástól, és másban is kipróbálod magad, mint amiket eddig tettél.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igen remek hangulatba kerülhetsz a mai napon. Emiatt hajlamos lehetsz a túlzásokra: túlzásba vihetsz tréfát, vagy nagyon rámenős lehetsz a szerelemben. Ha ellenállásba ütközöl, ne sértődj meg, vegyél inkább kicsit vissza!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne lepődj meg azon, ha sokan keresik a társaságodat. Rég nem látott ismerősök, barátok jelentkezhetnek nálad, ne utasítsd vissza a találkozást! Ha terhesnek tűnik is, mert amúgy sok a dolgod, a végén nagyon jól fogod érezni magad.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán úgy érzed, valaki túlságosan rád telepedett. Ne legyél mogorva, csak próbáld meg finoman eltávolítani az életedből. Lehet, hogy ez csak átmeneti érzés, de egy kis távolság jót fog tenni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jobb lenne, ha elfogadnád önmagad olyannak, amilyen  vagy. Van, amin változtathatsz, de van, amin nem. És talán nem is kell. Tudj különbséget tenni a saját és a mások elvárásai között. Mindig nem felelhetsz meg a külvilág igényeinek.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: